VITA BRE

nga

RIJENI

(përpunimi i frutave dhe perimeve, prodhimi i koncentrateve, pureve dhe kubeve të mollëve të ngrira)

+38975421259

Србија

Otkazana AGRA 2020 jedan od najvećih poljoprivrednih sajmova u regionu

58. Međunarodni sajam poljoprivrede i ishrane AGRA koji je trebao da se održi od 22. do 27. avgusta u slovenačkoj Gornjoj Radgoni otkazan je zbog pandemije Covid-19, objavili su organizatori.

Nakon što je u aprilu optimistično najavljeno da će se 58. Međunarodni sajam poljoprivrede i ishrane AGRA održati od 22. do 27. avgusta ove godine uprkos pandemiji, to se, nažalost, ipak neće dogoditi. Naime, organizatori su saopštili da je sajam otkazan zbog virusa korona i da prvenstveno treba da se brine o zaštiti zdravlja posetilaca, izlagača i svih ostalih učesnika.

Kako navode u saopštenju, prethodno su analizirali sve moguće scenarije i alternative kako bi se manifestacija sa 58 godina neprekinute tradicije održala i ove godine, ali su došli do zaključka da se jedan od najvećih poljoprivredno-prehrambenih sajmova u regionu ovog puta ne održi jer je reč o masovnom okupljanju učesnika i posetilaca i da ne bi mogli izvesti sve potrebno da se omogući epidemiološka sigurnost svih koji bi na sajam došli iz Slovenije i drugih zemalja.

Poslovna hrabrost, ali i odgovornost prema učesnicima sajma
Nakon uspešnog sajma Agra 2019, koji je na preko 71.800 m2 izložbenog prostora predstavio više od 1.850 izlagača iz 32 zemlje, a za šest dana ga je posetilo 120.000 posetilaca, najave i interesovanje za Agra 2020 bili su više nego ohrabrujući. Sve stručne izložbe i velika dešavanja već su dogovorena, što je organizatore dodatno inspirisalo i potvrdilo uspešnost njihovih napora.

"Ne nedostaje nam poslovne hrabrosti za razvoj plemenite tradicije i otvaranje novih sajamskih i profesionalnih poglavlja. To ne znači da nismo oprezni. Želimo da privredi, struci, javnosti, izlagačima i posetiocima ponudimo sajam koji će odražavati integritet poljoprivrede i hrane. Nažalost, to se u trenutnoj situaciji ne može u potpunosti garantovati zbog virusa Sars CoV-2.

Ne želimo da ugrozimo zdravlje učesnika i ne možemo da garantujemo da vaše pripreme za sajam ne bi bile uzaludne", poručili su organizatori zaključivši da intenzivo pripremaju nove sadržaje kako bi sajam AGRA 2021 ponovo bio najuspešniji događaj poljoprivredne i prehrambene industrije u Sloveniji i ovom delu Evrope.

VITA BRE

nga

RIJENI

(përpunimi i frutave dhe perimeve, prodhimi i koncentrateve, pureve dhe kubeve të mollëve të ngrira)

+38975421259

Rreth Nesh

Tregu i Gjelbër Kibernetik (CGM) është një Platformë Ueb që promovon eksportin dhe shitjen me shumicë të produkteve bujqësore, frutave të pyllit dhe produkteve të tyre dytësore nga Gadishulli Ballkanik.

Shitje me pakicë

Në pjesën e shitjes me pakicë mund të gjeni gjithashtu makina, mjete shtëpie dhe kopshtesh, uniforma pune dhe gjithçka që ju nevojitet për punën tuaj në fermë. Të gjitha këto mund t’i porosisni nga shitësit tanë tashmë të verifikuar nga dyqanet më të mëdha online në botë.

© 2019 Elektronski Zelen Pazar LLC Resnjë

CGM Ali

A doni të shisni produktet tuaja në Alibaba, por nuk doni të paguani 4,999 dollarë në vit për një llogari premium të Alibaba? Bëni kërkesë për një llogari "CGM Ali" këtu, zgjidhni një nga planet tona dhe për vetëm 199 $ në vit filloni shitjen në Alibaba tani!